lunchhej.

vilar middag efter fisksoppa o våfflor. tryckte tre och är nu rätt dåsig. det där me lagom pannkakor/våfflor är svårt. även om vi får dety varje torsdag så gillar det fortfarande himla mycket.
har haft ätstörningstema. igår va en f.d elev här och pratade om sin sjukdomstid. och dom flesta här kände nog igen sig lite. tror det är få människor (i synnerhet tjejer) som aldrig funderat över mat o viktr o träning hit o dit. jag har definitivt gjort det. lagtt sjukt mycket energi på att fundera över hur jag ska bli smalare på bästa sätt. träna mer o bättre.
men så lite ätstörd som jag är nu har jag nog aldrig varit. kanske för att jag inte är 17 längre. men så är jag också rätt nöjd o dettta är nog liksom min matchvikt.
snart börjar eftermiddagen som spenderas i gymmet. i vanliga kläder då vi mest ska lyssna o lära. aprapat- hette han martin?, som lisa känner ska snacka träning o skador o teknik.
himla himla bra.
förövrigt känner jag mej gladare idag än jag gjort på länge. de senaste två veckorna har jag inte pratat med nån. helt oinspirerad. men idag är jag nöjd och det kan ha att göra med att jag iaf besämt vad jag kanske eventuellt skulle kunna tänka mej att göra ett tag i livet.
nämligen, plugga till sjukgymnast.
(ja, jag vet jag har funderat på det innan. andar gången gillt!)

spring to be.

det läggs pärlplattor i vårt hus. eller det las. flugor dör ofta ut.
jag har varit hemma. jag tänkte göra praktik hemma som sagt var. så blev det inte men jag han med att gå ut med ines, sara, linda och sandra. samt bli av med telefonen.
några veckor senare åkte jag o en annan sara till tillsut soligt sälen och tog det väldigt lugnt en vecka.
väl hemma körde viktor ett crossfit pass med oss. det var riktigt vidrigt. men vad det verkar så är det lite grejen med crossfit. härligt iaf.
solen skiner på lillsved och nu i helgen kom familjen till stockholm. hernik och viktor fyllde år i lördas o mamma fyllde förra veckan. vi va på ballbreaker där min klasskompis katja jobbar. vi sköt fåglar, körde bilrace o bowlade. på söndagen åkte vi till kungsängen o spanande på viktors lägenhet.
jag hoppade av bilen i solna och tog tunnelbana in till stan. där hade jag några timmar att fördriva tills bussen gick. solen sken och det var riktigt varmt och jag tog kort o promenerade runt. alldeles fantastiskt. jag köpte en vårjacka också. vilket jag först hade lite ångest över (jag är rätt hårt inne på att försöka bli av med konsumtionshetsidiotgrejen) men idag var det riktigt varmt o jag hade den på mej o ch det kändes bra.
jag invigde mina nya converse i helgen också. (ja ajabaja men converse är liksom en basgrej).
nu är jag rätt trött efter benpass o uppläggning av bilder.
imon ska vi fortsätta temat ätstörningar.

overdriven.

ja hej jag har varit borta en vecka utan internet ( ja en hel vecka!) och innan dess var det sjukligt långa dagar (alternativt vanliga arbetsdagar för duktiga människor som gör rätt för dej och inte bara tar räkmackefilen så länge det går) så jag har inte riktigt haft tid till att va här.
Förra helgen åkte jag o sara till sälen.
Vi skulle praktisera.
Men jag, som slitit hårt i två veckors tid, o Sara som definitvt inte gjorde det, var väl mest där för att chilla o åka snowboard. Vi va på praktiken extremt lite och när vi var där handlade det mest om att testa de olika bastuarna (det fanns typ fem olika!) samt äventyrsbadet. Dom hade två rutschkanor, båda var tunnlar varav den ena med blinkade lampor i.
Dödskul!
Efter riktigt dåligt väder de första dagarna så sken solen torsdag-fredag. Efter snön som fallit innan i veckan så va backarna riktigt fina och jag kunde till och med leta upp lite puder.
(liite puder)
och efter att i tre veckors tid behövt laga mat (även frukost samt diska!) så var det fantastiskt att komma tillbaka till skolan och få gå till dukat bord. Solen skiner såklart och lär väl göra det resten av tiden här för av min erfarenhet så har Sävsjös väder inter mycket att sätta mot Stockholms skärgårds dito.
solen skiner tjyven jämt. (förutom nov-februari då)
och förutom att jag känner mej överkörd av en truck efter att börjat träna ordentligt igen efter några veckors halvtomhalvtträning så kan jag inte hitta så himla mycket att gnälla över. i helgen kommer resten av familjen hit för att fira tre födelsedagar och näst helg åker hela skolan till bydalen för ytterligare en veckas skidåkning. (det tar emot i mitt snowboardhjärta att säga men jag är sjukt sugen på skidor nu)
Sen är det påsklov o då åker jag till Florida.
Shit asså, det är tungt nu.

ryss to be.

så är det onsdag och bara två dagars praktik kvar.
vilket var en lögn men nästa vecka blir praktiken på annan ort.
idag har jag faktiskt gjort lite träningsinriktade saker.
va bla. med o körde ett kettlebellpass me pt-jimmie o pt-jonathan.
jag har bara kört pyttelite kettlebells innan så de va himla bra.
samt jobbigt och min kropp är väldigt skev.
min vänstra sida hänger liksom inte med.
stryk borde den ha.
eller jag, som tydligen inte har vett att träna den ordentligt.
förutom det (som jag iofs visste innan) gick det bra.
"du är ju stark hannah". lite förvånat eftersom mitt yttre inte direkt avslöjar mej som nått bad ass muskelberg. utan mer som en ganska töntig smålänning.
men jag är ganska stark o tydligen hade jag bra teknik också.
så nu har jag två svullna handleder och förmodligen en ganska vidrig träningsvärk i axlarna imon.
imon ska jag hänga med malin (som förövrigt är från vaggeryd och har hängt i sävsjö för att hon hade några polare som spelade i invisible stars. ett band från sävsjö, för er som inte vet. världen är rätt liten ändå.)
Plus att det igår dök upp en datatekniker som jag kände igen o som sa detsamma och
"Hjertonsson... ? Viktors o Henkes syster?"
(för precis, jag är ju ingen egen individ utan enbart deras syster. )
på tal om så kommer ev. viktor o gabbe hit på studiebesök på fredag.
plus att jag ska ha en rehabhelg.
tanken slår mej att anledningen till min svaga vänster kan vara att jag dricker öl med högern.

RSS 2.0